Offline mood.


"Can you please stop all of these? Don't play play. Toksah duk main main lagi laa, jangan buang masa. Dah setengah tahun kot, duk "rehat" dalam "zon selesa". Stop laa weh. Think for your own future. Bukan kene kejar SPM je, tapi kena kejar sijil padang masyar jugak. Ingat. " 

Teguran dan sentapan untuk diri ini. Serius. Selagi thirah tak deactive acc like twitter, ig bagai, selagi tu thirah masih tak boleh fokus kat pelajaran seratus peratus.

Rini, malam ni, saat ni, thirah nekad nak remove semua benda alah tu. Mohon uninstall segala gala galanya. Sekian.

Satu lagi, kena bagi balik kaklong punya broadband. Biarlah saat ini aku menyepi. Perghh, ayat! Takleh blah. Apa pun, Alhamdulillah for today. Thirah diberi kekuatan oleh Allah untuk let it go semua benda ni. Lepas ni memang dah tak boleh nak blogwalking, hamdate blog dan lelain. I gonna miss u oll's nanti.

Dear readers, sory. Mungkin thirah kene menyombong seketika. For you who reading this until the end, thank you so much. Harap memahami. Kan ku kenang dirimu dalam doa ku."Ya Allah, sampaikanlah kami ke bulan Ramadhan."



0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright | All Right Reserved by Tee Radzi