June sulah datang lorh.


Kejap je masa berlalu kan. Hari ni dah 1 June. Sya'ban dah datang. Jun sudah mari!
Lama betul tak mengupdate belog ni. Baru lepas habis exam dah cuti sekolah dah mula. Wohohoho!! Yippie ^^ *bunyi macam best, tapi tak pun*

Okay dah, dah. Btw, belog ni dah bertukaq wajah hasil titik peluh CikkMiraDotCom. Apa macam? Ok sesangat. Belog jadik makin ringan. Thankyouu sis sebab sudi edit, sebab thirah selalu mintak macam macam. Nak blogwalking sat. Happy reading uolls.




Eh, eh jap. Sekarang ini belog nak tukar letak nama  BASIKAL MERAH JAMBU. Apa kata korang? Nak tahu sebab apa thirah nak tukar? Nanti thirah story mory k.

0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright | All Right Reserved by Tee Radzi