Sebenarnya, saya kembar dia..

Since form 1 kami tahu, kami punya bornday sama hari, sama tahun. Sejak tuu lah kami duk main tukar tukar hadiah when 20 February comes every year. TQSM afiqah. We're twin. Sweet 7teen  plus SPM candy tahun ini. ^^

But today, memang tak sangka pyqah bagi hadiah tadi. She gave me a pinky box with ribbon even today is it already 14 March. Patut laa bila thirah ajak study hari ni, pyqah senyum je. Then she tell me "on je. sayo bilo bilo pun takpo." Ouh I see. This is really unexpected. *duk eksited sesorang*

Actually I wrote 'Manglish' today as I have join Asean quiz last tuesday. Then, if I selected, I will go to Putrajaya. If ada rezeki boleh pegi Vietnam. Tuu jea. BI kena lancar jea kat mulut ni. That's why I'm wote Manglish ini hari. Thirah tahu banyak kesalahan dari segi grammar nyeeee. Kan. 

Okay. Okay. Ini entri pertama thirah buat tahun 2014. Sekian.

0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright | All Right Reserved by Tee Radzi