Doodle muslimah pertama kali



Annyeonghaseyo to all. Rasanya sempat lagi kalau nak ucap ni. Hehe. Selamat hari raya korban untuk semua umat Islam.

Setelah bekerja keras selama dua hari, akhirnya siap jugak Tirah punya doodle. This is first time I doodling. Tapi sebenarnya dah lama minat dengan doodle ni. Sejak form 1 lagi masa mula mengenali Tumblr. Cuma masa tu tahu reblog or download kat pakcik Google jerk. Wa tak pandai bikin sendiri maa.

Doodle yang Tirah lukis ni ialah watak Tirah kat sekolah sebagai pengawas sekolah. Yup, Tirah punya uniform pengawas memang cenggini. Hitam. Maroon. Hitam. Part yang agak susah sikit nak buat adalah mata. Tapi yang bestnya dapat lukis logo sekolah. Sangat membanggakan. Acehhcehhh~
Tengok le hasilnya. Walaupun tak seberapa tapi kira boleh laa kan? kan? Semua bermula dengan A lepas tuu B, lepas tuu baru C. Mana ada mula dengan M. Falsafah dari mana pulak ni? Entahlah. Hentam saja.
Cer bagi komen sikit. Satu komen pun takpe. Nak bagi 2,3 or 10 komen pun bereh. Hahaha


0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright | All Right Reserved by Tee Radzi