Kad Raya :)


Assalamualaikum :) Haiii . 

Pejam celik, pejam celik. Ramadhan akan pergi tinggalkan kita tak lama lagi. Sedih. Jangan lupa yang kita masih ada peluang lagi. Ada 2 3 hari lagi. Alhamdulillah. Jadi, sama-sama lahh kita manfaatkan peluang yang ada ni. Setuju? *sila angkat kening sebelah kiri* just kidding. peace~~


Hari last sekolah (sebelum cuti raya :) , saya dan kawan-kawan kalut hantar kad raya untuk cikgu. Yup. yang penting handmade taw. Hehe. *dengan bangganya* Mula-mula terpikir nak beli je kat kedai 'mende' tuh. Tapi, lepas kira-kira. Bajet lari doowh. Kesian .Sebab tu laa, buat kad raya fully handmade dengan paksa rela. ek? -,- Takde lahh, kami semua ikhlas laa cikguu! Hihi :D 

Yang bestnya, first time saya dapat duit raya (untuk tahun nie laa). Masa tuu kami ucap 'Selamat hari raya' dekat cikgu sej. Then, dia terus bagi note 1 ringgit sorang. Thankss! I like ^^ . Dalam masa yang sama, rasa macam kelakar plak. Mwahahaha. Lucu.

0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright | All Right Reserved by Tee Radzi