SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan , Semua ! Hehe . Kali ni Fie nak buat segmen simple yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan " . Tujuan Fie buat segmen ni untuk berkenalan antara satu sama lain n untuk menambahkan follower n trafik blog korang . Segmen ni bermula pada 13 July 2013 sampai 8 Ogos 2013 11.59 malam Fie hope sangat2 segmen ini mendapat sambutan meriah .

CARA - CARA NAK JOIN
  1. Follow blog CIK FIE
  2. Like fanpage CIK FIE  
  3. Buat satu entri yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan "
  4. Copy coding entri  yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri 
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini


Salam Aidilfitri

Assalamualaikum, semua. Annyeonghaseyo *mood drama korea masih ada*
Credit to cik jari manis
Air tak selalu jernih, begitu juga ucapanku .
Kapas tak selalu putih , begitu juga hatiku . 
Langit tak selalu biru , begitu juga hidupku . 
Jalan tak selalu lurus , begitu juga langkahku .
Jika maaf itu boleh diungkap hari ini , untuk apa menunggu hari raya tiba ? 
Sedangkan hembusan nafas pun kita tak pernah tahu bila akan berhenti . 

Maka dari itu , saya ingin mohon maaf atas kesalahan , kekhilafan mahupun perbuatan yang sengaja & tidak sengaja yang membuat sakit hati. Sebelum Ramadhan pergi, sebelum Aidilfitri datang , diri ini hendak memohon maaf atas semua kesalahan. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR BATIN. SEMOGA RAYA TAHUN NI LEBIH MERIAH DAN HARAP RAMADHAN INI BUKAN YANG TERAKHIR UNTUK KITA. BARAKALLAHU FIKUM ^^


Tulus Ikhlas dari : Tirah, pemilik blog yang tak seberapa ni (yang pakai tudung kalerful tuu :)
#Rinduu saat ini. Kem Kepimpinan Pengawas hari tuu. 

Segmen Simple Giler By Anis


KLIK BANNER

Tarikh : 25.07.2013 - 24.08.2013

Segmen simple giler dianjurkan oleh www.anisforeveralone.com dan disponsor oleh LS DESIGN , Atie Atiqah , Nasha Ridzuan , Najihah , Norhaziqah , Chocolate AM & The great Little Summer


Segmen ni simple je , Hanya follow , Like , Share & Menang hadiah menarik . 
Jom join :)

28 Hadiah menanti korang !!

Mini Giveaway by Farhan Kerewx


TEKAN BANNER!

Syarat-syarat:
  1. Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia sahaja.
  2. Follow Blog Farhan Kerewx, follow twitter Farhan Kerewx & like fanpage Farhan Kerewx
  3. Wajib follow blog, like fanpage dan follow twitter semua sponsor. (Rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entry bertajuk "Mini Giveaway by Farhan Kerewx" dan jangan lupa backlink.
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste ke ruangan HTML dan publish entry.
  6. Tinggalkan URL entry anda diruangan komen sahaja. (Cbox tidak terima)
Senarai sponsor:
 

Follow Twitter Sponsor:



Klik Iklan Sponsor:



Senarai Hadiah:

  • Keychain Korea x1
  • Necklace Owl x1
  • Shawl x2
  • Keychain x1
  • Long Necklace x1
  • Keychain Felt x1
  • Bloglist x5
  • Header x2
  • Top up rm5x2
  • Top up rm5x1
  • Top up rm10x3
  • Top up rm5x2
  • Top up rm5x4
  • Top up(celcom/maxis) x1
TAMAT: 18 OGOS 2013/ JAM 11:59 PM.




TAMAT: 18 OGOS 2013/ JAM 11:59 PM.

Kad Raya :)


Assalamualaikum :) Haiii . 

Pejam celik, pejam celik. Ramadhan akan pergi tinggalkan kita tak lama lagi. Sedih. Jangan lupa yang kita masih ada peluang lagi. Ada 2 3 hari lagi. Alhamdulillah. Jadi, sama-sama lahh kita manfaatkan peluang yang ada ni. Setuju? *sila angkat kening sebelah kiri* just kidding. peace~~


Hari last sekolah (sebelum cuti raya :) , saya dan kawan-kawan kalut hantar kad raya untuk cikgu. Yup. yang penting handmade taw. Hehe. *dengan bangganya* Mula-mula terpikir nak beli je kat kedai 'mende' tuh. Tapi, lepas kira-kira. Bajet lari doowh. Kesian .Sebab tu laa, buat kad raya fully handmade dengan paksa rela. ek? -,- Takde lahh, kami semua ikhlas laa cikguu! Hihi :D 

Yang bestnya, first time saya dapat duit raya (untuk tahun nie laa). Masa tuu kami ucap 'Selamat hari raya' dekat cikgu sej. Then, dia terus bagi note 1 ringgit sorang. Thankss! I like ^^ . Dalam masa yang sama, rasa macam kelakar plak. Mwahahaha. Lucu.

 
© Copyright | All Right Reserved by Tee Radzi